Na een flinke verbouwing van drie weken, maakt Beren eetcafé Roosendaal zich klaar voor een feestelijke heropening als restaurant De Beren Roosendaal. Het pand aan de Borchwerf II is één van de laatste ‘oude Berencafés’ die in de nieuwe huisstijl van de populaire horecaketen De Beren is omgetoverd. Franchiseondernemers Hans Tieleman en Marieke Manssen – tevens eigenaren van restaurant De Beren Tilburg – runnen sinds 7 jaar het filiaal in Roosendaal. Om de heropening op gepaste wijze te vieren, krijgen gasten de hele maand oktober het tweede lunchgerecht gratis. Tieleman vertelt: “We zijn trots dat we het eetcafé om mogen toveren tot modern én sfeervol restaurant en daarom trakteren we onze gasten! Ondanks dat we een nieuwe uitstraling hebben, kunnen gasten gewoon blijven genieten van royale gerechten die ze van ons gewend zijn.”
Een verrassende, vernieuwde menukaart
Gasten kunnen niet alleen rekenen op een schitterend restaurant, maar ook op een nieuwe menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. De vernieuwde kaart vult zich naast de klassiekers als spareribs en saté met gerechten zoals entrecote en tournedos. De kwaliteit uit zich onder andere in het feit dat het vlees oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland komt en wordt bereid op een speciale houtskoolgrill die de pure en authentieke smaken van het vlees naar boven halen. Ook vegetariërs kunnen hun hart ophalen dankzij de vegetarische varianten van de échte De Beren klassiekers, zoals onder andere de saté, de Berenburger Classic en de Premium Black Angus Burger.
Bourgondisch genot
Dat er aan iedere bezoeker wordt gedacht, blijkt ook uit het uitgebreide lunchaanbod, waar gerechten zoals club sandwiches en rijkelijk belegde broodjes een deel vanuit maken. De Beren Roosendaal heeft tevens een uitgebreide drank- en borrelkaart én een sfeervolle bar die zich perfect leent voor een gezellige borrel. Tot slot kunnen gasten bij deze vestiging gebruik maken van het unieke Beren Bios Arrangement. Het arrangement bestaat uit een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze.