De Beren Hoogeveen presenteert: Sunday brunch met livemuziek

Op zondagmiddag 29 september wordt De Beren Hoogeveen omgetoverd tot de ultieme chilled Sunday brunchlocatie met een mix van livemuziek waar je u tegen zegt. Vanaf 12:00 tot en met 15:30 uur zorgen zanger Déon Leon, saxofonist Saxy Mr. S, percussionist Longfield, en DJ Industrial Poët voor een middag vol live-entertainment, terwijl De Beren Hoogeveen de smaakpapillen van de gasten verwent met een heerlijke brunch.

Aan alles is gedacht

De Beren Hoogeveen staat erom bekend dat ze wel weten hoe ze een goed feestje moeten hosten. Onder leiding van franchisenemers Ronald en Jennifer Versteeg, is De Beren Hoogeveen de enige vestiging binnen de De Beren-keten die in het weekend ook als club fungeert. Het belooft dus een evenement te worden waar heel Hoogeveen en omstreken bij elkaar kan komen om lekker te eten en te genieten van livemuziek. En dat terwijl je met je oude buurvrouw of een goede vriend een praatje maakt. Het muzikale team, bestaande uit zanger Déon Leon, saxofonist Saxy Mr. S, percussionist Longfield, en DJ Industrial Poët, zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat er geen kans is om je te vervelen op deze zondagmiddag.

Vier soorten brunchervaringen

Voor deze muzikale brunch zijn er maar liefst vier verschillende soorten tickets beschikbaar, elk met een eigen invulling. Voor €25,- p.p. heb je het ‘Enkel Entree-ticket’ die toegang biedt tot het evenement, waar gasten kunnen genieten van de levendige sfeer en livemuziek. Voor wie ook culinair wil genieten, biedt het ‘Classic Brunch-ticket’ van €45,- p.p. een smakelijke ervaring met hapjes zoals loaded nacho's, bitterballen, gyoza, tempura en brood met smeersels. Wie graag nog wat uitgebreider wil eten, kan kiezen voor het ‘Deluxe Brunch-ticket’ voor €60,- p.p., dat naast de items van de Classic Brunch ook extra’s bevat zoals ribfingers, een cheeseburger slider en loaded fries. En voor de echte brunchliefhebbers die all-out willen gaan op deze zondagmiddag is er een ‘Ultimate Brunch-ticket’ voor €75,- p.p. Met dit ticket kunnen gasten genieten van drie rondes aan hapjes en drie glazen wijn. Deze uitgebreide brunch omvat alle hapjes van de eerste twee rondes, aangevuld met Iberico, een soep naar keuze én een selectie wijnen per glas. Er is dus voor ieder wat wils.

Over De Beren

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgeroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met 80 vestigingen door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving. Op zondagmiddag 29 september host De Beren Hoogeveen een Sunday brunch voor al haar gasten die eens goed verwend willen worden met een uitgebreide lunch onder het genot van live-entertainment.

Tickets zijn te koop via deze link.

Rebecca
Hampel
Gerelateerde items
Terug naar overzicht