De Beren lanceert eigen sportsokken

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat het tijd is om weer fit te worden. De Beren kan je hierbij helpen! Nu denk je misschien niet direct aan sporten als je aan De Beren denkt, maar gedurende de maand september krijgen alle gasten, nadat ze genoten hebben van een heerlijk satémenu, een gratis paar De Beren Sportsokken mee naar huis. Deze actie is geldig voor gasten bij alle De Beren restaurants en een aantal van de bezorgrestaurants. Een collectorsitem voor de echte fans en daarbij de ideale kans om beresterk de herfst en winter in te gaan. Dat is niet alles, want in oktober heeft iedereen die trotse eigenaar is van de sokken recht opeen tweede lunchgerecht gratis, bij inlevering van het label.

 

Win-win situatie

Deze september zit je gebakken bij De Beren! Of beter gezegd, je zit er beresterk bij. Iedere gast die gedurende de maand september een satémenu bestelt in één van de De Beren restaurants, krijgt een paar exclusieve De Beren Sportsokken cadeau. Een win-win situatie, want deze sportieve sokken zijn niet alleen extreem zacht en stijlvol, maar ook ideaal om in te shinen tijdens de volgende workout of gewoon lekker thuis op de bank. Aan diegene die liever thuis dineert is ook gedacht, want bij een aantal van de De Beren bezorgrestaurants scoor je korting op jouw bestelling. De lijst van bezorgrestaurants die meedoen met de actie is te vinden op de officiële website van De Beren.

 

Dubbel feest

Wie terugkomt wordt beloond. Iedereen die in september een paar van die geweldige sportsokken bemachtigd heeft, kan van 1 t/m 31 oktober weer bij De Beren terecht. Lever het label dat aan de sokken zit in bij één van de restaurants en het tweede lunchgerecht is helemaal gratis. Voor de fans die liever thuisblijven, zijn er op het label speciale kortingscodes te vinden die je kunt gebruiken bij een select aantal van de bezorgrestaurants.

 

Sokken voor alle sportievelingen

De sportzomer mag dan wel officieel voorbij zijn, maar bij De Beren blijven ze in beweging. De Beren Sportsokken zijn meer dan zomaar sokken. Ze staan namelijk symbool voor de geweldige sportzomer die we achter de rug hebben. Daarom wil De Beren graag alle verschillende sporten in de schijnwerpers zetten met deze actie. Van de wielrenners en hardlopers tot de voetbalfans, iedereen kan met deze sokken zijn favoriete sport in stijl beoefenen. En een Netflix-marathon, is volgens De Beren ook een marathon.

 

Over De Beren

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgeroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met 80 vestigingen door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving. Gedurende de maand september ontvangen alle gasten een gratis paar De Beren Sportsokken bij bestelling van een satémenu.

Rebecca Hampel
Jr. PR Consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht