Fletcher Hotels breidt uit met overname van luxe NEO KVL Hotel in Oisterwijk

Een nieuwe mijlpaal voor Fletcher Hotels als het gaat om het waarmaken van haar groeiambities: 1 oktober opent het 115e hotel onder de bekende blauwwitte vlag in Oisterwijk. Gesitueerd in de historische KVL fabriek, waar voorheen de grootste lederfabriek van Europa was gevestigd, neemt Fletcher Hotels het NEO KVL Hotel over. Het hotel zal verdergaan onder de naam Fletcher Hotel Restaurant Oisterwijk-Tilburg. Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels, is enthousiast over de overname: “Met dit hotel versterken we ons aanbod voor zowel de toerist, als de zakelijke gast, terwijl we de historische charme van de voormalige leerfabriek behouden. Het karakter van de locatie in combinatie met de hoogwaardige faciliteiten en luxe afwerking maakt dit hotel een goede aanwinst voor Fletcher Hotels."

Locatie met historisch karakter

Het hotel, dat slechts een paar jaar geleden de deuren opende, bevindt zich in een volledig gerenoveerde lederfabriek van ruim 100 jaar oud. Het iconische pand biedt niet alleen 68 stijlvolle en warm ingerichte kamers, maar herbergt ook een aantal historische elementen, zoals oude stoommachines uit de fabriekstijd. Deze machines zijn volledig gerestaureerd en kunnen nog dienstdoen. Daarnaast huisvest het pand een complete operationele bierbrouwerij die, op afspraak, te bezoeken is. Ook het indrukwekkende atrium, samen met de bar, skybar en het restaurant, creëert een luxe ambiance die naadloos aansluit bij zowel zakelijke gasten, als toerist die op zoek is naar een verrassende locatie om te overnachten.

Zakelijke focus in Oisterwijk

Fletcher Hotel Restaurant Oisterwijk-Tilburg zal zich met name richten op de zakelijke markt, een segment dat volop profiteert van de gunstige ligging nabij Tilburg en de verbindingen met de rest van Brabant. Dit hotel staat daarmee in contrast met het nabijgelegen Fletcher Hotel Boschoord, dat zich meer richt op de leisure markt. Rob Hermans: “Met de overname en huur van dit hotel spelen we in op de groeiende vraag naar zakelijke overnachtingsmogelijkheden in de regio. De combinatie van een gunstige locatie en moderne faciliteiten maakt dit hotel bijzonder aantrekkelijk voor de zakelijke reiziger. Al vanaf de opening zijn we onder de indruk van dit unieke hotel. De ontwikkelaar heeft in deze historische fabriek een geweldig luxe hotel met bijbehorende faciliteiten gecreëerd. Dat juist dit hotel nu verder gaat onder de Fletcher vlag maakt ons bijzonder trots.”

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels, opgericht in 1997, heeft zich in 25 jaar ontwikkeld tot de grootste hotelketen van Nederland. Met 115 hotels verspreid over het hele land en sinds kort ook in Duitsland, biedt Fletcher Hotels een breed scala aan accommodaties, variërend van charmante boutique hotels tot luxe resorts. Elk hotel weerspiegelt de lokale cultuur en omgeving, terwijl het altijd de kenmerkende kwaliteit en gastvrijheid van Fletcher garandeert.

Marthe Oltheten
Sr. PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht