Glow Institute zet toon voor de Nederlandse beautyindustrie

Glow Institute zet deze maand opnieuw de toon in de wereld van de ’huidverbetering’. Met de introductie van de baanbrekende Morpheus8 technologie in alle klinieken én de lancering van het nieuwe concept ‘Doctors by Glow’ is eigenaresse Mariëlle van der Reek vastberaden haar beauty imperium in Nederland snel uit te bouwen. “Ik vind het belangrijk om te blijven innoveren en onze cliënten de hoogste mate van huidverbetering te bieden. Daarom blijven we onszelf vernieuwen. Met de Morpheus8 kunnen wij geavanceerde huidverstrakking en een wetenschappelijk bewezen huidvernieuwingstechnologie inzetten in al onze klinieken. Daarnaast is de nieuwe samenwerking met Dokter Ayleen The de basis voor ons nieuwe concept Doctors by Glow. Een mooie kans om verder door te groeien!” aldus Mariëlle.

Huidvernieuwing (zelfs door de Kardashians!)

Het geruime aanbod van gezichts- en huidbehandelingen bij Glow Institute wordt vanaf nu aangevuld met de baanbrekende Morpheus8 technologie, een behandeling waar zelfs de Kardashians bij zweren. Morpheus8 is een geavanceerde huidverstrakking en huidvernieuwingstechnologie die gebruik maakt van fractionele radiofrequentie-energie (warmte) gecombineerd met microneedling. Deze unieke combinatie maakt het mogelijk om gericht de diepere lagen van de huid te behandelen, waardoor een verbeterde huidtextuur en teint ontstaat. Deze technologie zorgt ervoor dat de huid van het gezicht en lichaam strakker, zachter en egaler wordt door de genezingsprocessen te bevorderen.

In samenwerking met dokter Ayleen The wordt vanaf september tevens Doctors by Glow gelanceerd: Dit concept combineert de expertise van schoonheidsspecialisten en cosmetische artsen met als doel ieders innerlijke schoonheid naar buiten te brengen. Dankzij haar achtergrond als interventieradioloog en cosmetische geneeskunde heeft zij zich gespecialiseerd in het gebruik van echografie bij cosmetische behandelingen. Dit stelt haar in staat behandelingen veilig en nauwkeurig uit te voeren, waardoor de kans op blauwe plekken en weefselschade vermindert. Daarnaast kunnen (verkeerd) geplaatste fillers in beeld worden gebracht en gericht worden opgelost.

Uitbreidingsplannen in Nederland

Na de succesvolle opening van het eerste Glow Institute in Rotterdam opende de tweede vestiging in Oostvoorne haar deuren afgelopen april. Met twee vestigingen in Zuid-Holland is het nu tijd om naar Noord-Brabant uit te breiden– de opening van een derde vestiging staat op de planning, dit keer in Breda. “We hebben meerdere vestingen, maar we merken dat cliënten over het hele land naar ons toe komen. Daarom wordt het tijd dat we snel verder kijken dan alleen Zuid-Holland,” aldus Mariëlle.

Blue Diamond Award 2024

In 2020 richtte Mariëlle Glow Institute op met als doel meer dan alleen huidspecialist te zijn. Met een holistische aanpak, huidtherapieën, innovatieve technologieën en eersteklas producten biedt Glow state-of-the-art huidverbeterende en huidverjongende behandelingen aan. Glow groeit snel en de behandelingen worden wereldwijd geprezen. Zo ontving Mariëlle begin augustus de Blue Diamond Award. Een prijs die werd uitgereikt in Amerika voor het hoge niveau van innovatie en behandelingen die Glow Institute aanbiedt in Nederland.

Nathan van Adrichem
Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht